Yritys. 

Pickpack Oy on pakkausalan asiantuntijapalveluita tuottava ja tarjoava yritys. Pakkaavalle teollisuudelle tarjoamme pakkausratkaisuja, jotka voivat koostua useiden tehtaiden valmistamista tuotteista. Pakkausteollisuudelle ja laitevalmistajille tarjoamme yhteistyökumppanuutta tuotekehitykseen, markkinointiin ja myyntiin.

Parhaimmillaan olemme aaltopahvi-, muovi- ja paperituotteiden parissa. Tunnemme tuotantotekniikat ja olemme apuna tuotteiden suunnittelussa.

Tavoitteemme on olla asiakkaidemme liiketoimintaa ymmärtävä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa!

Pickpack Oy - enemmän kuin tavarantoimittaja.

Pickpack Oy suunnittelee, markkinoi ja myy pakkausalan tuotteita pääasiassa maatalouden elintarviketuotteiden tarpeisiin. Toimintatapaamme kuuluu tuntea asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset pakkauksilta. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä asiakkaidemme kanssa pakkaustarvikkeita teollisuuden, kaupan ja keskusliikkeiden toiveiden ja vaatimuksien mukaisiksi.

Pickpack Oy - yhteistyökumppani.

Pickpack Oy tarjoaa palvelua jolla asiakas periaatteessa ulkoistaa sovittujen pakkaustarvikkeiden hankinnat ja hallinnan. Pickpack Oy ottaa halutessanne osavastuun pakkaustarvikkeidenne riittävyydestä, laatuseurannasta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Palvelu lähtee tarpeiden kartoituksesta volyymin seurantaan ja laadun hallintaan. Hoidamme ideat painotuotteeksi, mahdolliset reklamaatiot ja olemme muutenkin teille yhteistyökumppani.